Brexit voorraad opslag

Het Verenigd Koninkrijk heeft de Europese Unie verlaten per 1 januari 2021. Hoe gaat het dan met uw export naar Europa. Oponthoud aan de grens? Papieren niet in orde? Gevolgen, uw zendingen komen te laat bij uw afnemers. Veel zorgen waar u niet op zit te wachten. U wilt continuïteit, produceren, verkopen.

De oplossing hebben wij, Jan Keezer B.V. in handen, Brexit opslag: plaats uw voorraad en goederen in ons depot in regio Oostzaan, Zaandam, Amsterdam en in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport. Onze panden zijn voorzien van een alarminstallatie en de terreinen worden bewaakt. Wij nemen uw goederen (stukgoed, food en non-food op pallets) in bewaring op professionele wijze. Uw voorraad wordt dagelijks geregistreerd.

Vanuit onze magazijnen worden uw LTL (Less than Truckload) deelladingen en FTL (Full Truck Load) binnen 24 uur bij uw klanten in Nederland geleverd. Voor zendingen voor België  geldt dat deze binnen 48 uur worden geleverd en voor Frankrijk en Duitsland binnen 72 uur. FTL ladingen kunnen wij voor bovengenoemde landen tussen 24 en 48 uur leveren.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0) 75 – 616 40 41.

Opslag Storage Brexit