Welkom

Welkom op de website van Jan Keezer B.V. – transport, logistiek en opslag gevestigd in Zaandam.
pedrosmit

Transport
Vervoeren is ons vak. Wij beschouwen onszelf daarbij als het verlengstuk en het visitekaartje van onze klant. Al uw inspanningen om uw product zo goed mogelijk te vervaardigen verdwijnen als sneeuw voor de zon als de zending incompleet, beschadigd of te laat wordt afgeleverd door een chauffeur die zich niet klantvriendelijk gedraagt. Onze vrachtauto’s zijn uitgerust met Euro6 motoren en voorzien van een boordcomputer met volgsysteem zodat wij altijd kunnen zien waar uw zending zich bevindt! Al uw zendingen kunt u via ons vervoeren. Wij halen deze dagelijks in zijn totaliteit op, waarna de zendingen worden gesorteerd op soort (van pakje tot pallet) en postcode om vervolgens te worden geladen in de distributiewagens en daarna afgeleverd bij uw klanten.

Koeriersdiensten
Uw klant blijkt de zending toch nog dezelfde dag in huis te moeten hebben. Dat is voor ons geen probleem. Of het nu gaat om een pakje van 10x10x10cm of om een trailer met 33 pallets; dankzij onze flexibele manier van werken kunnen wij dit direct voor u regelen.

24-uurs service
Wij bieden een 24-uurs service door heel Nederland. Wij hebben ruime ervaring met het transport van allerlei soorten pakketten, pallets, rolcontainers maar ook bijzondere stukgoed-ladingen worden door ons vakkundig vervoerd. Wij vervoeren uw zendingen zoveel mogelijk met onze eigen materieel. Voor de overige zendingen, zowel voor pakketten als voor pallets, maken wij gebruik van partners waarmee wij al jaren samenwerken. Deze manier van werken heeft als voordeel dat wij kunnen garanderen dat alle zendingen binnen 24 uur worden afgeleverd.

DPD
Voor het vervoer van pakketten tot en met 30 kg door Nederland en heel Europa werken wij samen met de DPD. Uw pakketten worden door ons voorzien van een verzendsticker met eigen unieke barcode. Via tracking en tracing zijn uw zendingen altijd te volgen en kan de aflevertijd, de ontvanger en de handtekening nog dezelfde dag worden doorgegeven. Voor grote hoeveelheden pakketten in één keer is het mogelijk een apart tarief op te vragen. Vraag voor meer informatie naar de heer P. Smit.

Internationaal transport
Ook voor uw internationale transporten kunt u bij ons terecht. Via ons internationale netwerk kunnen wij uw zendingen binnen enkele werkdagen afleveren in heel Europa.

Opslag
Ons bedrijf is gevestigd aan de Kleine Tocht 14 in Zaandam, vlakbij de afslag op de A8/ Zaandam Zuid. Wij zijn daardoor uitermate goed bereikbaar. In onze ruime, verwarmde en beveiligde loodsruimte hebben wij de mogelijkheid (7700 m2) tot opslag van uw goederen.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u uw goederen laten aanleveren van 06.00 tot 18.00 uur. Wij hebben ruime ervaring met orderpicking en uitlevering van de goederen uit opslag. Het voorraadbeheer wordt geautomatiseerd bijgehouden.

Dieselolie-toeslag 
Voor het bepalen van de hoogte van de dieselolietoeslag hanteren wij de methodiek van onze branche organisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij komen graag in contact met u:
Tel: 075 – 616 40 41
E-mail: info@jankeezer.nl