Transport


pedrosmitTransport

Vervoeren is ons vak, al meer dan 100 jaar! Wij hebben 8 trekkende eenheden ter beschikking voor zowel nationaal als internationaal transport. Wij beschouwen onszelf daarbij als het verlengstuk en het visitekaartje van onze klant. Onze vrachtauto’s zijn uitgerust met Euro6 motoren en voorzien van een boordcomputer met volgsysteem zodat wij altijd kunnen zien waar uw zending zich bevindt.
Al uw zendingen kunt u via ons vervoeren; van pakje van 1 kg tot een volle trailer. Wij halen uw zendingen dagelijks in zijn totaliteit op, vervoeren uw zendingen zoveel mogelijk met ons eigen materieel of met partners met wie wij al jarenlang zaken doen en kunnen u op die manier garanderen dat alle zendingen in Nederland binnen 24 uur worden afgeleverd.

24-uurs service
Wij bieden een 24-uurs service door heel Nederland. Wij hebben ruime ervaring met het transport van allerlei soorten pakketten, pallets, rolcontainers maar ook bijzondere stukgoed-ladingen worden door ons vakkundig vervoerd. Wij vervoeren uw zendingen zoveel mogelijk met ons eigen materieel. Voor de overige zendingen, zowel voor pakketten als voor pallets, maken wij gebruik van partners waarmee wij al jaren samenwerken. Deze manier van werken heeft als voordeel dat wij kunnen garanderen dat alle zendingen binnen 24 uur worden afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij komen graag in contact met u:

Tel: 075 – 616 40 41
E-mail: info@jankeezer.nl